Video electoral v2.0 (corregit i millorat)

3 comentaris:

nat-manuel ha dit...

Llegint-vos ens hem convençut i ens n'hem adonat del nostre greu error respecte a la Línia d'Alta Tensió que creuarà el nostre poble. De com estàvem d'enganyats pensant que eixa línia era roïna quan en realitat és tan gran progrés.

Ja ens ho deien ja i no els créiem. Ara, gràcies a vosaltres hem vist la llum. Segurament també tenen raó els d'Iberdrola amb allò de l'"energia verde".

Ale! a veure si guanyeu i ho enformigueu tot ben apresseta, i ja d'una vegada. No siga cosa que ens tornem a creure allò de la destrucció del territori.

Salut, Camps de Golf i Formigó!

Anònim ha dit...

ho teniu un poc clar, no se qui sou ni que preteneu pero mascle esteu passant-se un poc,deurieu saber que la gent que vol golf es la "pija" del poble, que per sort son pocs, axi que menys tonteries i més ajuda als necessitats.

Anònim ha dit...

vaja home, ja hem pensava jo que ereu un ltre partit politic com els que hi han..., es una llástima la vostra retirada, tinc que dir que haveu possat valor.La gent de carcaixent passa de tot, menys una minoria de gent com nosaltres que no esta d'cord en alguns aspectes.pero...que hi podem fer?, guanye qui guanye esta sentenciat, corruptes i enxufats per totes bandes.Quan entrará gent honrrada? per supost que jo ni ningú ho vorá. donar-vos les gracies per haver intentat que el poble obrira els ulls, pero es un poc complicat, ja que esta ciutat esta prou dormint.