Nota de premsa, respecte de la censura al Canal 6 Ribera TV.

El Grup Organitzat pel Lliure Formigonar vol denunciar públicament la censura que hi ha patit al Canal 6 Ribera Televisió, al programa debat dels candidats a l'Alcaldia de Carcaixent, emés la nit de dimarts, 8 de maig, a les 21h.

Com el propi moderador-presentador del programa, el Sr. En Carlos Aguilera ha indicat, l'acord amb els partits presents era que si tots ells acceptaven la participació d'un altre partit, encara que no tinguera representació actualment a l'Ajuntament, aquest estaria a la taula. I si bé hi ha continuat explicant que eixes condicions s'havien donat en el cas d'Esquerra Republicana, res ha explicat respecte al nostre partit.

Pensem que en una democràcia i en un mitja de comunicació no és tolerable la censura de cap idea política, i ateses les explicacions donades pel presentador sols ens cap concloure que l'únic partit amb el que col•lisiona el nostre programa i pot témer la nostra competència electoral: el Partit Popular, ens ha vetat.

Sabem i ens consta que la resta de candidats no s'oposaven a la nostra participació.

Igualment volem agrair les mostres de solidaritat de la ciutadania de Carcaixent que ens ha mostrat el seu recolzament, protestant davant la televisió per aquest vergonyós atac a la llibertat d'expressió.