EL G.O.L.F. ES RETIRA

Volem anunciar la retirada de la nostra candidatura i explicar-vos per qué ho fem.

En realitat el partit del G.O.L.F. som un grup de gent de Carcaixent preocupats per la situació del nostre poble i el futur que ens espera, molt de formigó i camps de golf.

Per això hem pres la decisió de crear un partit amb un programa electoral que reflexa amb humor i ironia les propostes d’alguns partits considerats seriosos, que en molts casos s’estan fent realitat, com pistes d’esquí a la platja, Mahatans al mar, urbanitzacions a la muntanya i camps de golf a tot arreu.

Encara que tot haja semblat una campanya humorística, graciosa per alguns i molesta per a altres, la realitat sempre acaba superant a la ficció i és el futur que ens espera a Carcaixent si continuen les polítiques actuals de l’ajuntament, en aquest cas del PP.

Mai hem tingut la intenció de dir-vos a qui heu de votar, sols que cal tindre en consideració més coses que si el candidat és una bona xica, si és molt tranquil o si té el poble boniquet i després estar quatre anys portant un projecte de poble que desfà l’economia local, el nostre mediambient, el patrimoni, la tranquil•litat de poble, etc. I tot sense possible tornada cap enrere.

VOSALTRES DECIDIU i esperem que si com temem, acabem veient el nostre programa fent-se realitat no s’ho prengueu a broma. NOSALTRES ENS HO HEM PRES SERIOSAMENT.

Gran mitin del G.O.L.F.